'EN MODERN HASTANE OLACAK'

'EN MODERN HASTANE OLACAK'

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, geçtiğimiz günlerde ihale tarihi belli olan 250 yataklı yeni devlet hastanesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Eldemir, ilimize yapılacak yeni hastanenin ülkemizdeki en modern hastanelerden birisi olacağını söyledi.

Partisinin Kasım ayı il danışma toplantısında konuşan Eldemir,"İddialı bir şekilde söyleyebilirim, şu anda inşa edilen en modern, 250 yataklı ve son derece güzel bir hastane olacak" ifadelerini kullandı. 

en-modern-hastane2.jpg

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Kasım ayı il danışma toplantısında uzunca bir sunum gerçekleştirdi. AK Parti iktidarının ilimizdeki yatırımları hakkında detaylı bilgiler veren Milletvekili Eldemir, ilçelerden köylere kadar yapılan yatırımları anlattı.

Bileciklilerin merakla beklediği en önemli yatırımlardan yeni devlet hastanesi hakkında konuşan Eldemir, 250 yataklı yeni devlet hastanesinin 12 Aralık'ta ihale edileceğini anımsattı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bien Seramik arasındaki alana yapılacak yeni hastane için ilimiz yetkilileri ve Ankara'nın büyük bir çalışma gerçekleştirdiğini belirten Eldemir,"Modern ve son derece güzel bir hastane olacak. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi.

BOZÜYÜK HASTANESİ İÇİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Milletvekili Eldemir ayrıca Bozüyük'te yapılması planlanan yeni hastane çalışmalarının da devam ettiğini kaydederek,"Bozüyük'te 4 noktada devam eden sağlık hizmetlerini tek çatı altına toplayacağız. Bunlar yatırım programına alındı, mimari projeleri bitti, önümüzdeki günlerde de diğer uygulamaların projeleri yapılacak inşallah 2017’nin ortalarında bu da ihale edilmiş olur" şeklinde konuştu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3377 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum