ENGELLİ KADININ HAYALİ GERÇEK OLDU

ENGELLİ KADININ HAYALİ GERÇEK OLDU

42 yaşındaki doğuştan engelli kadının hayali gerçek oldu. Küçük yaşlarda anne ve babasını kaybeden engelli kadın yardımseverlerin girişimleri ile tekerlekli sandalyeye kavuştu.

Bozüyük'te sosyal medya üzerinden son günlerde adını sıkça duyuran ''İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim' grup yöneticisi aynı zamanda Yeni Mahalle Muhtar adayı Kısmet Sağlam bir ihtiyaç sahibinin daha hayallerini gerçekleştirdi. Doğuştan engelli olan 42 yaşındaki ihtiyaç sahibini tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.

engelli-kadinin-hayali-gercek-oldu2.jpg

Konu ile ilgili Yeni Bozüyük Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Sağlam, “Ablamız mutlu oldu biz çok daha mutlu olduk” dedi. Kısmet Sağlam; "Doğuştan engelli olan 42 yaşındaki ablamız 8 yaşındayken önce annesini sonra babasını kaybetmiş. Yengesi ve ağabeyi bakımını üstlenip adeta kendi çocukları gibi bu yaşa getirmiş. Kütahya'nın bir köyünde yaşayan ablamızın tek hayali var oda kimsenin yardımı olmadan kendi başına hareket edebilmekti. Bizde bu isteğini en olabilecek şekilde gerçekleştirmeye çalıştık.

42 yıl boyunca ellerinin ve dizlerinin üzerinde yürüdüğü için kemiklerinde oluşan rahatsızlıklardan da kurtulacak. Normal olarak oturabildiği tek koltuk bu araba olacak o çok mutlu oldu biz çok çok mutlu olduk. Bu bilgiler tarafıma ulaştığında bir süre araştırma yaptım. Bu hayali gerçekleştirmem de yardımcı olan Aynur Hoşoğlu ablama ve cihazda yarı yarıya indirim yapan Kaplan Medikal'e çok teşekkür ediyorum. Hayat paylaştıkça güzeldir. Ben etrafımdan bir haber yaşayamıyorum, duyduğum her sorun benimde sorunum olup çözüme ulaşana dek çabamızı göstermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3290 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.