Engelli Meclisi kuruldu

Engelli Meclisi kuruldu

Bilecik Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.

Bilecik Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu. Bilecik'te ilk kez kurulan Engelli Meclisi'nin başkanlığını görme engelli Yücel Uğurlu üstlendi.

3 Aralık 2020 Dünya Engelliler Günü'nde faaliyete geçen meclisle ilgili açıklamalarda bulunan Yücel Uğurlu, Bilecik'e, tüm engelli bireylere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Engelli Meclisi ilk toplantısını ise telekonferans sistemiyle gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Uğurlu, engelsiz bir Bilecik için çalışacaklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Engelsiz bir Bilecik için çözüm noktasının merkezinde çalışmaya gönüllü olan yönetim kurulu üyelerimize başarılar dileriz. Desteklerinden dolayı Bilecik Kent Konseyi Başkanı Sayın Seyfi Özgen, Genel Sekreter Sayın Tolga Dedeoğlu, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Engelli Hakları Temsilcisi Sayın Aslıhan Volkan ve değerli yürütme kurulu üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız " dedi.

Öte yandan Başkan Yardımcılığına Zerrin Gül, Genel Sekreterliğe Gizem Kürüş getirilirken, Eren Çalışkan, Filiz Saka, Melih Engin, Esra Geçim, İlyas Parlak, Yasem Engin ise meclis üyeleri oldu.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum