ENGELLİ VATANDAŞ AKÜLÜ ARABASINA KAVUŞTU

ENGELLİ VATANDAŞ AKÜLÜ ARABASINA KAVUŞTU

Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, Küplü'de yaşayan engelli vatandaşın akülü araba ihtiyacının giderildiğini açıkladı. Altıntaş, akülü arabanın hayırsever bir avukat tarafından alınarak Güray Savak isimli ihtiyaç sahibine teslim edildiğini söyledi. 

Dernek Başkanı Halit Altıntaş, gazetemize yaptığı açıklamada, bir engelli vatandaşı daha sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,"Güray kardeşimiz akülü arabasını iyi günlerde kullansın inşallah" dedi. 

Her bir bireyin engelli adayı olduğunu anımsatan Altıntaş sözlerini şöyle noktaladı:

"Küplü'de yaşayan Güray Savak isimli engellimiz yürümekte çok güçlük çekiyordu. Derneğimize gelerek yardım talebinde bulundu. Akülü arabaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bizde dernek olarak akülü arabayı temin etmek için girişimlerde bulunduk. Güray kardeşime en kısa zamanda bir akülü arabanın teminini sağladık. 

Akülü araba, ilimizin yardımsever avukatlarından biri tarafından alındı. Güray kardeşimize bir adette koltuk değneği verildi. İnşallah iyi günlerde kullansın. 

Bizler, elimizin, gözümüzün, ayağımızın kıymetini hiç bilmiyoruz. Her birey birer engelli adayıdır, onun için bu konularda yardım elimizi uzatmaktan geri durmayalım. Bizlerin duaya da ihtiyacı var bunu sakın unutmayalım" ifadelerini kullandı.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1899 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.