ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARABA

ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARABA

Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, engelli bir vatandaşa daha akülü araba temin ettiklerini belirterek, Ramazan Ayı'nda hayırseverlere çağrıda bulundu.

Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından engelli bir vatandaşa akülü araba temin edildi. Kendilerine ulaştırılan istek üzerine akülü araba alınması için çaba sarfettiklerini anlatan Altıntaş"Bir engelli vatandaşımıza bir adet akülü araba ihtiyacı olduğunu söyledi. Bizde kendisiyle yakından ilgilendik ve iki ayağı olmadığı için yürümekte zorluk çektiğini gördük ve 4 gün içinde bir hayırseverin yardımı ile kendisine bir adet akülü arabayı teslim ettik iyi günlerle kullansın. Biz dernek olarak elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz ayrıca yardım etmek isteyen herkesin yardımlarını bekliyoruz" dedi.

Altıntaş ayrıca derneklerinin zor bir süreçten geçtiğini belirterek,"Derneğimizi kapatmak zorunda kaldık ve derneğimizi kendi evime taşıdım. İstiklal Mah. Vali Öztürk Cad. No:25 Asmalı Konakta engelli hemşerilerime hizmet ediyorum.

Mübarek Ramazan Ayı'nda engelli arkadaşlarımıza giyim ve gıda yardımı vermek isteyenler bize telefon ile ulaşabilirler. Telefon no: 0535 742 60 74" dedi. 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 1711 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.