ERBAKAN VAKFI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPACAK

ERBAKAN VAKFI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPACAK

Erbakan Vakfı İl Başkanı Ahmet Özvatan, Bileciklileri 29 Ekim Pazar günü Ankara’da düzenlenecek ‘İkinci 40 yıl için Büyük Gençlik Buluşması’na davet etti.

Erbakan Vakfı tarafından Milli Görüş Hareketi’nin ikinci 40 yılı dolayısıyla “İkinci 40 yıl için Büyük Gençlik Buluşması’ adlı program düzenlendi. 29 Ekim’de Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek programa Bilecik Erbakan Vakfı’nın yoğun katılım göstereceği belirtildi. Saat 11.00’deki program için Bilecik’ten ücretsiz otobüslerim kalkacağı açıklandı.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşen program hakkında bilgiler veren Erbakan Vakfı İl Başkanı Ahmet Özvatan, başta gençler olmak üzere tüm Bileciklileri organizasyona davet etti. Erbakan Vakfı’nın Milli Görüş Hareketi’nin şahlanması adına önemli adımlar attığını dile getiren Özvatan, “Hedefimiz sadece rahmetli hocamız Erbakan’ın ismini yaşatmak değil. Onun ideal ve fikirlerinden oluşan Türkiye’yi inşa etmek. Hatta Milli Görüş’ün ideal ve ülkülerini taşıyan bir dünya kurmayı hayal ediyoruz” dedi.

Ankara’ya gelmek isteyenler için ücretsiz otobüs kaldırılacağına dikkat çeken Özvatan, gelmek isteyenlerin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi ile irtibata geçebileceklerini belirtti.  

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2291 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.