ERBAKAN VAKFI'NDAN ANKARA ÇIKARMASI

ERBAKAN VAKFI'NDAN ANKARA ÇIKARMASI

Erbakan Vakfı tarafından Milli Görüş Hareketi’nin ikinci 40 yılı dolayısıyla “İkinci 40 yıl için Büyük Gençlik Buluşması’ adı altında Ankara’da düzenlenen programa Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi’nden çıkarma geldi. Sabah erken saatlerde yola çıkan Erbakan Vakfı üyeleri Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki yerini aldı.

erbakan-vakfindan-ankara-cikarmasi-2.jpg 

1-410.jpg

Şu sıralarda devam eden programa ülkenin dört bir yanından Erbakan sevdalıları katıldı. Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın salona girişiyle coşku adeta tavan yaptı. Hınca hınç dolu olan spor salonu ‘Mücahid Erbakan’ diye haykırdı.

2-409.jpg

Erbakan Vakfı Bilecik İl Başkanı Ahmet Özvatan, ikinci 40 yıl buluşmasının Milli Görüş Hareketi’nde bir milat olduğuna dikkat çekerek, “Rahmetli hocamız, liderimiz Necmettin Erbakan’ın doğum gününde binlerce Milli Görüş neferi burada bir araya geldi. Milli Görüş’ün ikinci kırk yıl için büyük gençlik buluşması önümüzdeki süreç için önemli mesajlar içermekte. Ben başta Bilecik’ten ve daha sonra ülkenin dört bir yanında buraya gelen dava arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum” dedi. 

3-307.jpg

ERBAKAN’DAN YENİ PARTİ SİNYALİ
Meral Akşener'in İYİ Parti'nin kuruluşunu açıklamasından sonra bir hamle de Fatih Erbakan'dan geldi. Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan parti sinyali verdi. Fatih Erbakan, “Abdestimizi aldık, yola çıkıyoruz" diyerek parti kuracağının sinyallerini verdi. 

 

erbakan-vakfindan-ankara-cikarmasi-3.jpg
Necmettin Erbakan'ın siyasi davasından hiçbir zaman vazgeçmeyen, kanmayan ve kandırmayan bir önder olduğunu ifade eden Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü :
"Kurmuş olduğu Milli Görüş partilerinden bir tanesi kapatıldığı zaman Erbakan Hoca'mıza 'Hocam şimdi ne yapacağız?' derler. Erbakan Hoca'mız meşhur tarihi cevabında, 'Yapacağımız şey çok açıktır. Nasıl ki abdestimiz bozulduğunda yeniden abdest alıyorsak şimdi de aynısını yapacağız. Yeni partimizi kurarak abdestimizi tazeleyeceğiz.' demiştir. Aynı şekilde biz de abdestimiz bozuldu diye farz namazı terk edecek değiliz. Biz de Erbakan Hoca'mız gibi abdestimizi tazeleyeceğiz, kaldığımız yerden devam edeceğiz." diyerek yeni bir partinin yolda olduğunu ifade etti.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4341 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum