ERDALLAR’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

ERDALLAR’DAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Erdallar Basın Kuruluşları olarak Belediye Başkanı Semih Şahin’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk.

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ve Sakarya Gazetesi Muhabiri Ahmet Meşe, Belediye Başkanı Semih Şahin’i makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Başkan Semih Şahin’e görevinde başarılar dileyerek, “Allah muvaffak etsin inşallah” dedi. Bilecik ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette belediye çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulunuldu. 

erdallardan-baskan-sahine-ziyaret2.jpg

Geçtiğimiz haftalarda Basın Masası’na konuk olan Başkan Semih Şahin, programı takip ettiğini belirterek bu haftaki konu ve konukların kimler olduğunu sordu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal konuyla ilgili Başkan Semih Şahin’e bilgi verdikten sonra önümüzdeki süreçte kendisini yeniden Basın Masası’nda ağırlamak istediğini ifade etti. Başkan Semih Şahin’in konuk olduğu programın büyük bir izleyici kitlesine ve okunma sayısına ulaştığını aktaran Mücahid Erdal, Erdallar basın kuruluşları bünyesinde yayın hayatını sürdüren Sakarya, Osmaneli Haber ve Yeni Bozüyük Gazetelerinin çalışmalarını anlattı. 

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

AHMET GÜRSES’E ZİYARET

Erdallar Basın Kuruluşları temsilcileri, Başkan Semih Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’i de ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

erdallardan-baskan-sahine-ziyaret3.jpg  

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2431 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum