ERTUĞRULGAZİ İLKOKULU 4-C SINIFINDAN ÖRNEK PROJE

ERTUĞRULGAZİ İLKOKULU 4-C SINIFINDAN ÖRNEK PROJE

Avrupa’daki okullarla iletişim kurmak ,işbirliği yapmak, projeler geliştirmek amacıyla yürütülen eTwinning çalışmalarına Ertuğrulgazi İlkokulu 4-C sınıf Öğretmeni Selda Yönter öğrencileri ve velileriyle birlikte ‘’Biz Okuyan Bir Aileyiz’’ projesiyle katıldı.

ertugrulgazi-ilkokulu2.jpg

Bu projeyle amaçlarının ailelerin çocuklarına örnek oluşturarak kitap okuma sevgisi kazanmalarını sağlayarak, farkındalıklarını artırıp, bilinçlenmeleri ve çocuklarıyla evde kaliteli zaman geçirmek olduğunu söyleyen Yönter, geçen yıl ki projelerinden aldığı kalite etiketi ödüllerinin verdiği tecrübeyle çok güzel bir proje yürüttüklerini söyledi.

Proje boyunca her ay çocuk eğitimiyle ilgili bir kitabı velileriyle birlikte okuduklarını, kitapları okuduktan sonra değerlendirme toplantıları yaparak fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Selda Yönter, projeyle ilgili velilerinden çok olumlu dönüşler aldığını belirtti.

ertugrulgazi-ilkokulu3.jpg

Birçok velisinin kitapları okuduktan sonra çocuklarına karşı davranışlarını değiştirdiğini, evde ailece kitap okuma saatleri düzenleyerek yürüttükleri proje çalışmalarıyla ‘’OKUYAN BİR AİLE’’ olma yolunda önemli yol aldıklarını söyledi.

Selda Yönter, proje çalışmaları boyunca kendilerine destek olan okul müdürleri Yılmaz Benlice’ye teşekkürlerini iletti. 

Yayın: Bilecik Haber

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3701 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum