ERZURUMLU İKİ AİLE ARASINDA YAŞANAN KAVGA TATLIYA BAĞLANDI

ERZURUMLU İKİ AİLE ARASINDA YAŞANAN KAVGA TATLIYA BAĞLANDI

İlimizde nakliyat işi yapan Erzurumlu iki akraba aile arasında yaşanan kavga, ilimiz idarecilerinin ve aile büyüklerinin araya girmesiyle tatlıya bağlandı. Kavgaya karışan Teyran ve Çalık ailelerinin büyükleri Erzurumlular Derneği’nde bir araya getirildi. Birbirlerine sarılan Çalık ve Teyran birlik beraberlik mesajları verdi. 

Bu anlamlı buluşmaya, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker ile Erbakan Vakfı Bölge Sorumlusu İbrahim Meral’de katıldı. 

Ayrıca yaşanan gelişmelerin Vali Tahir Büyükakın’ın bilgisi doğrultusunda olduğu belirtildi. 

tatliya-baglandi2.jpg

Geçtiğimiz günlerde, ilimizde nakliyatçılık yapan ve akraba oldukları bilinen Erzurumlu iki aile arasında kavga çıktı. Silahların çekildiği kavgada 4 kişi yaralandı. Yaşanan kavganın ardından Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın bilgisi dahilinde Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı Lütfi Akyüz devreye girdi. 

Ailelerin büyükleri ile yapılan görüşmeler olumlu neticelendi ve Çalık ailesinin büyüğü Yaşar Çalık ile Teyran ailesinin büyüğü Nurettin Teyran, Bilecik Erzurumlular Derneği’nde bir araya geldi. Dernek Başkanı Lütfi Akyüz önderliğindeki buluşmaya, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker, Erzurumlular Derneği üyeleri ile Çalık ve Teyran ailelerinin mensupları katıldı. 

İki aile arasında yaşanan kavganın tatlıya bağlandığı bildirilerek aile büyükleri Yaşar Çalık ile Nurettin Teyran birbirlerine sarılarak tüm basına poz verdi. 

tatliya-baglandi4.jpg

Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı Lütfi Akyüz, burada yaptığı konuşmada, Erzurumluların devletin emrinde milletin yanında olduğuna vurgu yaparak ülkemizin içinde bulunduğu duruma küslüklere ve kavgalara yer olmadığına dikkat çekti. Lütfi Akyüz, iki ailenin kısa süre içerisinde küslüklerine son vermelerinin ilimiz ve ülkemiz adına sevindirici olduğunu ifade ederek, “Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın inşallah” dedi.

tatliya-baglandi3.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı ile AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ta birlik ve beraberlik mesajları verdi.   

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3620 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum