ERZURUMLULARDAN GAZETEMİZE ZİYARET

ERZURUMLULARDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Bilecik Erzurumlular Derneği yönetim kurulu gazetemizi ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulunda dernek başkanı olarak seçilen Ebu Talip Dursun ve yönetim kurulu üyeleri gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ile görüştü. 

Bilecik’te 9 yıldır Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı olarak görev yapan Lütfi Akyüz, Bilecik Erzurumlular Derneğinin olağan genel kurulunda kendi isteğiyle görev almayacağını söylemiş ve kardeşim dediği Ebu Talip Dursun’a görevini devretmişti. Başkan Dursun'da göreve gelmesinin ardından yönetim kuruluyla birlikte ilk ziyaretini gazetemize yaptı.

erzurumlulardan-gazetemize-ziyaret2.jpg

Çalışmaları hakkında Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal'a bilgi veren Dernek Başkanı Ebu Talip Dursun, Bilecik ve Erzurum’a elinden geldiğince hizmet etmeye çalışacağını ifade ederek, yardım ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sundu. Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı Ebu Talip Dursun şöyle konuştu: 'Biz ne kadar Erzurumlu olsak bile Ata yadigarı topraklarda Bilecik gibi Büyük Cihan İmparatorluğunun kurulduğu yerde yaşamaktan onur ve şeref duyuyoruz. Biz önce Türkiye, Bayrak ve Ezan dinmesin diye tarih boyu devletimizin, milletimizin yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. 15 Temmuz’da ilk dakika meydanlarda olduk. Memleketimizi ABD, İsrail'in işgallerine karşı savunduk, savunmaya da devam edeceğiz. Eski başkan Lütfü Akyüz’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.' dedi. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'da Bilecik Erzurumlular Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret hatır fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 

Diğer yandan Bilecik Erzurumlular Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Ebu Talip Dursun, Baysal Aslan, Tuncay Acun, İbrahim Meral, Onur Şeker, Abdulbaki Yavuz, Osman Zeki Yaşar. Yedek Üyeler ise Selahattin Özbek, Osman Ayan, Selçuk Alp, Erhan Bedir, Fatih Bozo, Eser Aslan, Fatih Ayan.

Denetleme Kurulu Üyeleri Veysel Demir, Yusuf Beyaz ve Bahattin Bedir. Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri ise Baytekin Acur, Emrah Dursun ve Hüccet Aslan. Bilecik Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı ise Barış Akyüz olarak belirlendi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1682 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum