ESGEM'DEN BİLECİK GEZİSİ

ESGEM'DEN BİLECİK GEZİSİ

Eskişehir'de faaliyet gösteren özel eğitimin önemli kurumlarından Eskişehir Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (ESGEM), 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Bilecik'e gezi düzenledi.

Bilecikli özel eğitim öğretmeni Umut Tanju Parmak’ın kurucusu olduğu ESGEM bünyesinde çalışan öğretmenler, Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret ederek Pelitözü Gölpark’ı gezdiler.

Bilecik turuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan ESGEM Özel Eğitim Kurumları Kurucusu Tanju Parmak, Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve bu çerçevede Bilecik’te ufak bir gezi yaptıklarını söyledi. 

Tanju Parmak, kurum olarak Bilecik ve ilçelerine de hizmet verdiklerini belirterek, şöyle devam etti:

“Bilecik’te düzenlenen bizimde paydaşı olduğumuz konferans için eğitimci kadromuzla birlikte buraya geldik. Vaktimizin el verdiği süre içerisinde memleketim Bilecik’i çalışma arkadaşlarıma gezdirmek istedim. Şeyh Edebali Türbesi’ne ve Pelitözü Gölpark’a gittik. Daha sonra İbrahim Halil Diken hocamızın oldukça verimli geçen konferansını icra ettik. Bir Bilecikli olarak hemşehrilerime hizmet vermenin mutluluğunu yaşamakla beraber Bilecik’in tanıtımı içinde sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya özen gösteriyorum” dedi. 

esgemden-bilecik-gezisi2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5509 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum