ESKİ OTOGARDA KÖŞE KAPMACA

ESKİ OTOGARDA KÖŞE KAPMACA

Eski otogardan civar ilçe ve illere araç kalkan peronların yan tarafında minibüslerin park alanı olarak ayrıldığı söylenen alana özel taksilerin park yapması üzerine bazı bazı minibüsçüler durumdan rahatsız olduklarını dile getirdiler. 

otogarda-kose-kapmaca.jpg

‘BURASI KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİL’

Konuya ilişkin olarak gazetemize açıklamalarda bulunan bazı minibüs şoförleri duruma tepki göstererek, “Burası kimsenin tapulu malı değil” dediler. Yaşadıkları zorlukları anlatan minibüsçiler şu ifadelere yer verdiler:

otogarda-kose-kapmaca1.jpg

“Buradan Bilecik’in ilçe ve beldeleri başta olmak üzere İnegöl, Yenişehir gibi bize komşu ilçelere araba kalkıyor. Biz minibüs şoförleri araçlarımızı otogara park ediyoruz ve saatimiz gelince hareket ediyoruz. Ancak bazı arkadaşlarımız sorumsuzca davranıyor ve servise çıktıktan sonra kendilerinden boşalan yere şahsi araçlarını park ediyorlar. Servisini bitirip dönen minibüsçüler ise araçlarını park edecek yer bulamıyor. Otogarda kimsenin şahsına özel park yeri yoktur. Biz defalarca uyarmamıza rağmen yine aynı şeyler oluyor. Lütfen yetkililer bu durumla ilgilensinler” dediler. 

otogarda-kose-kapmaca2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5455 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum