‘ESNAFLARIMIZA BUGÜNE KADAR YAPTIĞIMIZ HİZMETLER, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’

‘ESNAFLARIMIZA BUGÜNE KADAR YAPTIĞIMIZ HİZMETLER, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan, “Esnaflarımıza bugüne kadar yaptığımız hizmetler, yapacağımızın teminatıdır” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan, 17 Ocak’ta gerçekleşecek seçimli genel kurul öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Gölcan, yeniden aday olduğu seçimli genel kurul öncesi kooperatif ortaklarından destek istediği açıklamasında, genel kurul sürecinde kendisine gösterilen yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür etti. 

‘ESNAFLARIMIZ EN DOĞRU KARARI VERİR’

Bilecik esnafının genel kurulda en doğru kararı vereceğini belirten Halit Gölcan, kendisine yönelik bazı eleştirilere cevap verdi. İlimizdeki her esnafa kooperatifçe destek olunduğunu dile getiren Gölcan, “Bugüne kadar kooperatifimize gelen hiçbir esnafımızı geri çevirmedik. Görüşü ne olursa olsun her esnafımıza destek olmaya çalıştık. ‘Ben kooperatiften kredi alamadım’ diyen bir esnaf var ise kooperatifçe reddedilen belgesini göstersin. Çünkü öyle bir şey yoktur” dedi. 

‘BİZİM İŞİMİZ CİDDİYET İSTER’

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan, Bilecik kooperatifinin ülkemizdeki en başarılı kooperatiflerden biri olduğuna dikkat çekerek, “Bizim işimiz ciddiyet ister. Yaptığımız iş gizlilik, mesuliyet ister. Kooperatifmiz Türkiye’de başarılı kooperatifler arasındadır. 2018 yılı itibari ile işletme kredileri 150 bin TL, iş yeri ve araç kredileri azami 500 bin TL’ye çıkarılmıştır. Bankaların yüksek faiz oranları bellidir. Kooperatifimiz bu anlamda esnafımıza bir can suyudur. 

17 Ocak 2018 tarihinde yapılacak seçimli genel kurul için yoğun şekilde vermiş olduğumuz destekten dolayı teşekkür ederim, işlerinizde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2006 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum