Eylül ayı meclis toplantıları sona erdi

Eylül ayı meclis toplantıları sona erdi

Bilecik Belediyesi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantıları sona erdi.

7 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen ilk birleşimde imar komisyonuna havale edilen 4 gündem maddesi 10 Eylül Perşembe günü gerçekleşen 2’nci birleşimde karara bağlandı. 

Belediye Başkanı Semih Şahin başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak İsmetpaşa Mahallesi 311 ada 17 parsel ile 312 ada 3 parsel numaralı taşınmazlar ve bu taşınmazlar arasında kalan bölgede enerji nakil hattı güzergahının imar planına işlenmesine ilişkin imar plan tadilatı yapılması konusunda imar komisyonundan gelen rapor görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Bir diğer gündem maddesi olarak,  İstiklal Mahallesi 89 ada 12 ve 13 parseller ile 101 ada 1 parsele ilişkin imar plan tadilatı yapılması konusunda imar komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Yapılan görüşme sonrasında madde, oy çokluğuyla kabul edildi. CHP’li Ali Olcay red yönünde oy kullandı. 

Mücavir alanı sınırları içerisinde kalan yükseklik en çok = serbest olarak belirlenen imar adalarına 3194 sayılı imar kanununun 8. ve geçici 20. Maddesine istinaden imar planı tadilatı yapılması konusunda imar komisyonundan gelen raporun görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildi. CHP’li Ali Olcay red yönünde oy kullandı.

Gündemin son maddesi olarak İstiklal Mahallesi 638 ada 11,13 ve 14 parsel numaralı belediyeye ait taşınmazların, kayıtlı 639 ada 1,2 ve 3 parseller ile takas yapılması konusunda imar komisyonunda gelen raporun görüşülerek, madde oy birliğiyle karara bağlandı. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1815 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.