Fabrika gibi çalışıyor

Fabrika gibi çalışıyor

Osmaneli Belediyesi tarafından Hisarcık-Beşevler köyünde kurulan paketleme ve ambalaj tesisi Tarım Kredi Kooperatifleri mağazaları ile yapılan anlaşma sonrasında adeta fabrika gibi çalışmaya başladı.

Osmaneli Belediyesi tarafından Hisarcık-Beşevler köyünde kurulan paketleme ve ambalaj tesisi Tarım Kredi Kooperatifleri mağazaları ile yapılan anlaşma sonrasında adeta fabrika gibi çalışmaya başladı. Osmaneli'nde üretilen yöresel ürünler buradan Türkiye'nin çeşitli noktalarındaki Tarım Kooperatifi satış mağazalarına gönderiliyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tesiste gerçekleşecek elektrik gücü artışıyla günlük 10 ton domates ve 2 ton salça üretim kapasitesine ulaşılacağını bildirdi. Ayva ve nar lokumu üretiminde 4 kat kapasite artışı gerçekleşeceğini belirten Münür Şahin, “Yeni yatırımlarla kapasitemizi çok daha ileriye götüreceğiz” dedi.

Planlanan yatırımların tamamlanmasının ardından tesisin orta ölçekli bir fabrika gibi çalışacağını aktaran Münür Şahin, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

fabrika-gibi-calisiyor2.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.