FAKÜLTE BİNASI İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

FAKÜLTE BİNASI İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Bozüyük’e Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin getirilmesi noktasında çalışmalarına hız veren Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubuyla fakülte binasının yapılması hususunda anlaşmaya vardı. 

Uzun süredir gerçekleştirilen temaslar meyvesini vermeye başlarken binanın detayları konusunda görüşmelere başlandı.İlçe Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilkent Mahallesi’nde eğitim veren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Bozüyük Meslek Yüksek Okulu’na yeni bir fakülte binası kazandırmak için Eczacıbaşı yetkilileriyle bir araya geldiler.Bozüyük’teki üniversitenin açılacak yeni bölümlerle büyümesi ve geliştirilmesi amacıyla çalışmalara başlayan Kaymakam Yaman ve Başkan Bakıcı Eczacıbaşı Grubunun katkılarıyla ilçeye kazandırılması planlanan fakülte binası için Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Gurup Başkanı Ali Aköz ve Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Gurup Başkan Yardımcısı Oğuzhan Gürsoy’u ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette ilçeye kazandırılmaya çalışılan fakülte binası hakkında ön görüşmeler yapılarak karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunuldu. 

Ziyaretin ardından konu hakkında bilgilendirme yaparak yeni fakülte binasının müjdesini veren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Eczacıbaşı Yapı Grubu Yöneticileri Ali ve Oğuzhan Bey’i Kaymakamımız Hasan Yaman ile ziyarete gittik. Ziyaretimizde Eczacıbaşı Grubunun katkılarıyla ilçemize kazandırmayı planladığımız fakülte binasının ön görüşmelerini tamamladık. İlçemiz inşallah bir fakülte binasına daha kavuşacak” dedi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2603 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.