Fatih Yaşar güven tazeledi

Fatih Yaşar güven tazeledi

MHP Bilecik İl Başkanlığı’nın 13'üncü olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan M. Fatih Yaşar güven tazeledi.

MHP Bilecik İl Başkanlığı’nın 13'üncü olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan M. Fatih Yaşar güven tazeledi. Şeyh Edebali Kültü ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de katıldı. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, burada yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı’nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin teminatı olduğuna dikkat çekerek MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihsel bir birliktelik içerisinde olduğuna değindi.

İl Başkanı M. Fatih Yaşar ise ülkesi ve milleti için her zaman kale gibi duran MHP’nin bundan sonrada yoluna aynı kararlılıkla devam edeceğini ifade ederek, “Milliyetçi hareket hainlere geçit vermeyecek” ifadesini kullandı.

Diğer yandan, İl Başkanı M. Fatih Yaşar başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

İbrahim Bağ, Kadir Harmandar, Hüseyin Cengiz, Faruk Kulaklı, Erkan Vardar, Oğuzhan Ayvaz, Yaşar Can Demirel, Özkan Aydın, İbrahim Akçakmak, Fatih Arslan, Nurettin Aydemir, Serkan Demir, Büşra Kulaklı, Osman Yel, Tülay Eroğlu, Muhammet Emin Ayvaz, Hakif Pekince, Burak Aksu, Sercan Gür, Recep Ayyıldız.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 6626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum