FEN İŞLERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

FEN İŞLERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok bölgesinde gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalar ile ilimizi ve mahallelerimiz güzelleşmeye devam ediyor.

Şehrimizin her yönüyle güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrimizin dört bir köşesinde faaliyet gösteriyor.

Şehrimizin tüm noktalarındaki cadde ve kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, bütün cadde ve sokaklardaki kötü görüntüye neden olacak noktalarda da çalışmalar gerçekleştiriyor.

1-090.jpg

KAYI BOYU ANITI İLE ULU ÇINAR ANITLARI ŞEHRİMİZDEKİ YERİNİ ALDI

Çalışmaları kapsamında birçok güzelliği ilimize kazandıran Bilecik Belediyesi son dönemde gerçekleştirdiği şehir mobilyası zenginleştirme çalışmaları kapsamında ilimizin iki önemli noktasında Kayı Boyu Anıtı ile Ulu Çınar Anıtı'nı kazandırdı.

MİLLİ EGEMENLİK PARKI'NDA YENİLEME VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde hizmet alması amacıyla yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleştirdiği Milli Egemenlik Parkı, yeni yüzü ve içerisinde gerçekleştirilecek sürpriz faaliyetler ile vatandaşların hizmetine girecek.

YENİ ASFALT VE MAZGAL HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok noktasında asfalt yenileme, bakım ve onarım çalışmaları yanı sıra birçok noktada kilit parke taşı yenileme ve düzenleme faaliyetlerini sürdürüyor.

YENİ YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

İlimizin birçok bölgesinde asfalt yama ve düzenleme çalışmalarını da yerine getiren ekipler, şehrimizin birçok noktasında yeni yağmur suyu hattı çalışmalarını da gerçekleştiriyor. 

2-082.jpg

Ekipler, çalışmaları kapsamında ayrıca Bilecik Şeyh Edebali Türbesi yolundaki çalışmaları gerçekleştirerek, vatandaşların daha güzel şekilde ulaşımlarını sağlamaya çalışıyor.

 

Bu haber toplam 2143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum