FEN LİSESİNE SENTETİK SAHA MÜJDESİ

FEN LİSESİNE SENTETİK SAHA MÜJDESİ

Çalışmaları kapsamında İlimiz Refik Arslan Öztürk Fen Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, öğrencilerin isteklerini kabul ederek, sentetik saha müjdesi verdi.

Belirli zaman dilimlerinde ilimizdeki okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’ni ziyaret ederek, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

fen-lisesine-sentetik-sahan-mujdesi2.jpg

Bilecik Belediyesinin her zaman imkanları ölçüsünde eğitime yönelik hizmetlerde katkı verdiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’İlimiz Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Ev Ortamı Şenliği'ne katılarak öğrenci kardeşlerimizin eğlencelerine ortak olduk. Ailelerinden ve ev ortamlarından uzak olan Fen Lisesi öğrencileri için "Ev Ortamı Şenliği" düzenleyen veliler, kendi elleriyle yaptığı çok çeşitli yiyecekleri şenlik havası içinde öğrencilere ikram ettiler. Çocuklarımız Sentetik Saha talebinde bulundular. Okul bahçelerinin uygun olduğu alanda çocuklarımızın talebini yerine getirerek Sentetik Saha sözü verdik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek, motive etmek ve başarıya gidecek yolda onları desteklemek amacıyla elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Organizasyonda emeği geçen Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ediyorum. Yarınımızın umutları çocuklarımıza sınavlarında başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

fen-lisesine-sentetik-sahan-mujdesi3.jpg

Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan ve Okul Müdürü Fadıl Ağdağ ise gerek ziyaretleri dolayısıyla gerek okula yaptığı katkılar dolayısıyla Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretinde ayrıca öğretmenler ile bir araya gelerek, belediye ve şehirde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

fen-lisesine-sentetik-sahan-mujdesi4.jpg

Bu haber toplam 2399 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.