FESTİVAL SONA ERDİ

FESTİVAL SONA ERDİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 13. Uluslararası Tiyatro Festivali sona erdi. 

12 Kasım'da düzenlenen gala gecesi ile perdelerini açan festival 25 Kasım'da 'Buyur burdan kaç' adlı oyunun sahnelenmesi ile perdelerini kapattı. Yaklaşık iki hafta süren festival kapsamında onlarca oyun sahne alırken, çocuklar için sergilenen özel oyunlar büyük beğeni topladı. 

tiyatro-festivali-sona-erdi2.jpg

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı destivalde binlerce Bilecikli tiyatro izleme fırsatı yakaladı. 

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 13’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinin muhteşem bir şekilde sona erdirdiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can’’ Öncelikle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan tiyatroseverlere çok teşekkür ediyorum. Ayrıca şimdiye kadar oyunlarıyla sahne alan bütün değerli tiyatrocumuza teşekkür ediyorum. Bilecik’te 2004 yılında tiyatro festivalinin tohumlarını atan Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya da teşekkürü borç biliyorum. İnşallah Bilecik Belediyesi olarak bundan sonra da her ay bir ya da iki oyunla, tiyatroseverlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı. 

tiyatro-festivali-sona-erdi3.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.