Film Gibi Kovalamaca

Film Gibi Kovalamaca

Polisin önünde drift yaptılar, 50 kilometre kaçtıktan sonra kaza yaparak yakalandılar

Bursa’da sabaha karşı film gibi kovalamaca yaşandı. Polis ekipleri devriye halinde olduğu sırada önlerinde drift atan otomobili gördü ve ardından dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan ve kaçmaya başlayan içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil yaklaşık 50 kilometre sonra kaza yaptı. Otomobilin içinde bulunan 4 kişi yakayı ele verdi.

aw432920-02.jpg
Olay saat sabaha karşı 04.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Oulu caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre polis ekipleri Görükle bölgesinde devriye halinde bulunuyorlardı. Bedirhan K. (26) idaresindeki 16 AGA 116 plakalı otomobil ve yanında bulunan 3 kişi ile birlikte drift atmaya başladı. Polis ekipleri otomobile dur ihtarında bulundu. İkaza uymayan Bedirhan K. (26) idaresindeki otomobil kaçmaya başladı. Yaklaşık 50 kilometrelik bir kovalamaca sonucu Acemler Oulu caddesinde kaza yaparak kıskıvrak yakalandılar. Takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte sürücü Bedirhan K. (26) ve yanında bulunan Alper K. (26), Ramazan D. (26) , Yasin B. (26) yakalandılar. Polis ekiplerinin alkol testinde sürücü Bedirhan K. (26) 2.05 promil alkollü olduğu belirlendi.

aw432920-16.jpg
Nöbetçi müdürün olay yerine intikal etmesinin ardından gençlere ’’Neden Kaçtınız’’ diye sordu. Gençler ise "Alkolden dolayı ceza yiyeceğimizi düşündük, onun için kaçtık" cevabını verdiler.
Araçta bulunan 4 şüpheli gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1059 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.