'Fırsatçılara fırsat vermeyeceğiz!'

'Fırsatçılara fırsat vermeyeceğiz!'

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, son dönemde döviz kuru ve altında yaşanan sert yükselişler ile Borsa İstanbul'daki satış baskısına ilişkin açıklamada bulundu

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, son dönemde döviz kuru ve altında yaşanan sert yükselişler ile Borsa İstanbul'daki satış baskısına ilişkin açıklamada bulundu. Milletvekili Selim Yağcı, ülkemizin Akdeniz, Libya ve Suriye’de verdiği mücadelenin ekonomik saldırılarla baltalanmak istediğini belirterek, “Fırsatçılara fırsat vermeyeceğiz!” dedi.

Mv. Selim Yağcı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a destek mesajı verirken, “Akdeniz, Libya ve Suriye’de geleceğimiz için verilen mücadeleyi, kur üzerine oynanan oyunlar ile baltalayarak bizi mücadelemizden vazgeçirmek istiyorlar. Bugünü değil geleceğimizi düşünerek sayın bakanımızın yanındayız” dedi.

Ayrıca, 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını kamuoyu ile paylaşan Mv. Yağcı, “Türkiye yüzde 4,5 büyüme oranı ile Avrupa Birliği ülkeleri, G-20 ülkeleri ve OECD ülkeleri içerisinde 1’inci sırada” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4265 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum