GAZETEMİZDEN AK PARTİ ZİYARETİ

GAZETEMİZDEN AK PARTİ ZİYARETİ

Abone ziyaretleri kapsamında Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ı ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Karabıyık “Sakarya Gazetesi’ni sürekli takip ediyorum. Haber sitesi bilecikhaber.com.tr yi de günde birkaç kez girerek gelişmeleri anında takip ediyorum. Uygulama da iyi oldu” dedi.

Ardından Bilecik’in gündeminde yer alan İl Genel Meclisindeki gelişmeler muhabbet konusu oldu. Bilecik’te siyaset ve Ak Parti’nin kurumsal yapısı, hedefler ve gelecek ile ilgili görüş alışverişinin yanı sıra fetö ile mücadele, bürokrasi, devam eden yatırımlar ile yeni yapılması planlanan yatırımlar konusunda sohbet edildi.

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, sık sık görüşme temennisi ve hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.

Ardından Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Aynı zamanda İl Genel Meclis Üyesi olan Ylıdırım ile Bilecik gündeminde yer alan İl Genel Meclisindeki konular konuşuldu.

Oğuz Sertler’in partisine ihanet etmesi, Hasan Hüseyin Çelik’in meclis başkanlığı seçiminde çekimser oy kullanması, bugün yaşanan sıkıntıların sebebi olduğu dile getirildi.

Merkez İlçe Başkanı Yıldırım Sakarya Gazetesi’nin yayın politikasını beğendiğini, sürekli takip ettiğini, uygulama sayesinde anlık bildirimler ile gelişmelerden anında haberdar olduğunu da ifade etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da “Serkan Bey aynı zamanda BASIN MASASI programının konuğu. İl Genel Meclis Üyesi olması, Bilecik’te siyasi bir aktör olması sebebiyle basında sık sık yer alıyor. Çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Diğer yandan abone ziyaretleri kapsamında gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, gazetemiz Sayfa Editörü Sinan Önce, muhabirlerimiz Ahmet Meşe, Nilüfer Erdal, abonelerimizi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

ak-partiden-gazetemize-ziyaret.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1745 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum