GAZETEMİZDEN MÜFTÜ ERHUN’A ZİYARET

GAZETEMİZDEN MÜFTÜ ERHUN’A ZİYARET

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ve Muhabirimiz Ahmet Meşe, Müftü Ali Erhun’u makamında ziyaret etti. Gazetemiz ilimizin yeni müftüsüne ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Müftü Erhun, ziyarette yaptığı açıklamada, Bilecik’te görev yapan ilk Bilecikli Müftü olmanın sorumluluğunu taşıdığını belirterek çalışmalarına başladığını bildirdi. Durum tespitini yaptıktan sonra yol haritasını hazırlayacaklarını ifade eden Müftü Erhun, “Gözlem ve durum tespitimizi tamamladıktan sonra çalışma planımızı hazırlayacağız. Bizim çalışma alanımız oldukça geniş. Çocukluktan ölünceye kadar topluma hizmet ediyoruz. Birçok alanda hizmetimiz ve bu hizmetlerimizi daha düzenli hale getirmek istiyoruz” dedi.

Müftülük hizmetlerinin yerine getirilmesinde basın mensuplarının görüş ve önerilerine önem vereceklerini anlatan Müftü Erhun, “Her zaman tavsiyelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ise Müftülüklerin halka ulaşması noktasında yardımcı olmaya hazır olduklarını kaydederek misafirperverliğinden ötürü Müftü Erhun’a teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

gazetemizden-muftu-erhuna-ziyaret2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum