GAZETEMİZDEN YÜRÜKÇÜ’YE ZİYARET
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal ve Bozüyük Temsilcisi İsmet Cep Bilecik Belediyesinden Bozüyük Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Mustafa Yürükcü'yü makamında ziyaret eti.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal,"Bilecik'te yaptığınız başarılı çalışmaları Bozüyük'te de fazlasıyla yerine getireceğinizden eminim. Çalışmalarınızda başarılar diliyor yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Başkan Vekilim bir teveccüh göstererek benimle çalışmak istediler. Bizler devlet memuruyuz nerede ne görev verilirse onu yerine getirmek zorundayız. Sorumluluğumuz büyük. Bu bilinçle bu göreve geldik. İnşallah bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.