GELECEĞİN DOKTOR VE MÜHENDİS ADAYLARI MEZUN OLDU

GELECEĞİN DOKTOR VE MÜHENDİS ADAYLARI MEZUN OLDU

Bozüyük Fen Lisesi’nden mezun olan ikinci dönem mezunu 42 öğrenci için okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

1-085.jpg

Mezuniyet töreni mezun öğrencilerin ikişerli gruplar halinde tören alanına davet edilmesi ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Okul Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından bir konuşma yapıldı. 

Gümüş konuşmasında, Fen Lisesinin hikâyesini mezuniyet sevincini yaşayan bu öğrencilerle yazdıkları, çilesini beraber çektiklerini söyledi. Gümüş ,“Velilerimiz inşaat molozları arasında okulu gezerek inşaat çalışmaları sırasında bize güvenerek çocuklarını bize teslim etmişlerdi. O gün bize teslim ettiğiniz çocuklarınız bugün mezun olarak yüzünüzü ve yüzümüzü ağarttı. Bu çocukların aileleri olarak hepinizi tebrik ediyorum. Allah nice günlerde daha güzel başarılarını sizlere göstermesini diliyorum. Bozüyük Fen Lisesinin hikâyesini birlikte yazdığımız yani bu okulun çilesini çeken ikinci dönem öğrencilerimiz ve aileleri bu çileye katkıda bulundular ve okul olarak bugüne geldik. Öyle bir güne geldik ki Bozüyük ilçesi tarihte ilk defa bu çocuklar sayesinde YGS’de ilde 6 puan türünde de birinci oldu. Yani merkez ilçe ve diğer 6 ilçeyi geçerek 6 puan türünde birinci olduk. Yani isminin hakkını ilçeye de vererek en üst düzeyde başarı sağladı. Bu gençlerimizin ülkemizin muasır medeniyet iddiası ve ilerlemesine bir taş bir tuğla koyacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah Haziran ayında girecekleri lisans yerleştirme sınavında da en iyi başarıyı elde edeceklerdir. Kendilerine zihin açıklığı diliyorum. Çocuklarınızla ne kadar övünseniz azdır” Dedi. 

2-077.jpg

Ardından okul 1.’cisi Görkem Mutlu, 2.’cisi Gökçe Gök ve 3.’üncüsü Beyza İkbal Oğuz’a Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Okul Müdürü Hüseyin Gümüş ve Müdür yardımcısı Evren Karadeniz tarafından plaket ve ödülleri verildi. 

Sonrasında okulunu birincilikle bitiren Görkem Mutlu tarafından bir konuşma yapıldı. Görkem Mutlu “Bugün ben ve arkadaşlarım biraz heyecanlı bir o kadar da hüzünlüyüz. Meraklı gözlerle başladığımız Bozüyük Fen Lisesi hayatımızın sonuna geliyoruz. Buradan okulumuzun her bir köşesine anılarımızı bırakarak ayrılıyoruz. Büyük beklentilerle girdiğimiz Bozüyük Fen Lisesi kapısından biraz coşku biraz hüzünle geleceğin doktor ve mühendis adayları olarak çıkıyoruz. Bizlere geleceğe umut dolu gözlerle bakmayı öğreten geleceği inşa edecek olan bizleri yetiştiren öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyor ve ellerinden öpüyorum. Bizden sonra gelecek arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi. 

3-044.jpg

Devamında okul flamasının okul birincisi Görkem Mutlu tarafından 11.’inci sınıf öğrencilerine devir teslimi gerçekleşti. Mezuniyet kütüğüne okul birincisi Görkem Mutlu tarafından plaka çakıldı. Ardından sırasıyla bütün öğrencilere başarı belgeleri verildi. Öğrencilerin toplu olarak kep atmaları ve havai fişek gösterileriyle mezuniyet programı sona erdi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.