Gelenek değişmedi

Gelenek değişmedi

Yenipazar'da gelenek haline gelen konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlhan Özden, "Her zaman olduğu gibi her şey Yenipazar ve halkımız için" dedi.

Yenipazar Belediye Meclisi'nce alınan karara göre, ilçede 10 yıldır olduğu gibi yine suya zam yapılmadı. Yenipazar'da gelenek haline gelen konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlhan Özden, "Her zaman olduğu gibi her şey Yenipazar ve halkımız için" dedi.

Yenipazar'da suyun kalitesinin artırılması ve kesintisiz su hizmetinin sağlanması için yeni yatırımların başladığını anlatan İlhan Özden, şunları kaydetti:

gelenek-degismedi.jpg

"2014 yılında göreve geldiğimizden beri her daim vatandaşımıza destek için sürdürdüğümüz çalışmalarımızdan biride içme ve kullanma suyuna zam yapmamak olmuştur. En son 2013 yılında zamdan sonra tonu 0,85 kuruş olan bedelin üstüne, halkımızın ekonomisine destek amaçlı yüzde 7 KDV indirimi yapılarak suyun tonu 0,79 kuruş olması Belediye Meclisimizin 06.12.2022 tarihli ve 41 sayılı Meclis kararı oy birliği ile kabul edilmişti. Temiz, kaliteli ve sağlıklı olan suyumuzun Türkiye’ de en ucuz su olarak vatandaşlarımıza ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyoruz ve bundan sonra da yeni onaylanan, İlçemizin daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşturulması için başlattığımız, 22 km şehir içi şebeke hattı, 2 km terfi hattı, 6 km cazibeli kaynaklar isale hattı ve 400 tonluk yeni içme suyu deposu ve pompa binası yenileme projesinin sevinci içerisindeyiz.

gelenek-degismedi1.jpg

Her zaman olduğu gibi, her şey Yenipazar ve halkımız için. Alınan kararın İlçemize hayırlı olmasını dilerim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.