GENÇ ÇİFTÇİ HİBE SÖZLEŞMELERİ İMZALANDI

GENÇ ÇİFTÇİ HİBE SÖZLEŞMELERİ İMZALANDI

​Genç Çiftçilerin Desteklenmesi projesi kapsamında ilimizde projeleri kabul edilen 136 çiftçi ile sözleşmeler imzalandı. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, projesi kabul edilen 136 çiftçi için 4 milyon 80 bin TL ödenek tahsis edildiğini belirtti. 

Genç Çiftçi hibe destekleri kapsamında projeleri kabul edilen çiftçilerle sözleşme imzalama süreçlerinin tamamlandığını aktaran Müdür Yıldız, hibe almaya hak kazanan çiftçilere bol kazançlar diledi. 

'KÖYLERİN TEKRAR CANLANMASINI AMAÇLIYORUZ'

Genç çiftçi hibe projeleri çerçevesinde köylerin yeniden canlanmasını amaçladıklarını ifade eden Müdür Yıldız,"Projeden faydalanan tüm genç çiftçilerimizin başarılı olacağına gönülden inanıyor, gelecek yıl daha fazla destek almamıza katkı sağlayacaklarını umuyorum. Bu ve benzeri projelerin başarısını yakından takip etmekteyiz. Art niyetli ve başarısız olanlar yapılan hibeyi geri ödediği gibi 5 yıl boyunca Bakanlığımızın hiçbir desteğinden faydalanamayacak. Projelerin girişimci genç çiftçilerimize, ilimiz tarım ve hayvancılığına İlimiz ekonomisine büyük katkı sağlayacağı ümidiyle projenin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3639 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.