GENÇ ÇİFTÇİLERE MÜJDE

GENÇ ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Başvurular 12 Nisan 2016 – 11 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak.

"Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesine İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı gereğince hazırlanan ve kamuoyunda genç çiftçilere 30 bin TL hibe desteği olarak bilinen projenin, "Uygulama Rehberi" yayımlandı. Bu program kapsamında başvurular 12 Nisan 2016 – 11 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.  
Proje Başvuruları gencciftci.tarim.gov.tr internet adresi üzerinden yapılabilmekte.
Proje için gerekli olan bilgiler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca hazırlanan(gencciftci.tarim.gov.tr) içerisinde bulunmakta olup, bir proje hazırlatılmasına gerek olmaksızın, bu adres üzerinden başvuru yapılabilecek. Başvurular 12 Nisan 2016 tarihinden itibaren, bu yazılım programı üzerinden alınmaya başlanacak. 
Bilgi ve Müracaat İçin İl ve İlçe Müdürlüklerine Başvuru Yapabilirsiniz
Kırsal alanda ikamet eden veya ikamet edecek olan 18-40 yaş arasındaki genç çiftçilere verilecek olan 30 bin lira hibe desteği, bitkisel, hayvansal, yöresel tarım ürünleri, tıbbi ve aromatik bitki üretimine yönelik projeleri kapsamakta. Başvuruların, il merkezinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne, ilçelerde ise İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine bizzat yapılması şartı aranmakta. 
Konu ile ilgili yayınlanmış ve yayınlanacak olan mevzuat ve diğer hususlara  (www.bilecik.tarim.gov.tr), (http://www.tarim.gov.tr/TRGM) ve Genç Çiftçi Programı internet sitesinden (http://gencciftci.tarim.gov.tr) ulaşılabilmekte. 

 

Bu haber toplam 2914 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum