GENEL KANAAT İHRAÇ!

GENEL KANAAT İHRAÇ!

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde yaşanan sorunlar ve gazetemizin bu konudaki ısrarlı haberlerinin ardından, partisinin belediye başkanları, ilçe başkanları ve il genel meclis üyeleriyle üç ayrı toplantı gerçekleştirdi.

İl Başkanı Fikret Karabıyık tüm toplantılarda yer alırken, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal ile Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz'da ilçe başkanlarıyla gerçekleşen toplantıya katıldı.

1-018.jpg

GENEL KANAAT İHRAÇ!

Toplantıda, il genel meclis başkanlığı seçiminde yaşanan ve  giderek derinleşen parti içi çatlakların masaya yatırıldığı iddia edildi. Parti kararına uymayan ve muhalefetle işbirliği yaparak İl Genel Meclis Başkanı seçilen Oğuz Sertler ile Sertler'e destek olan AK Partili H. Hüseyin Çelik'in durumunun konuşulduğu, bu ikilinin partiden ihracı konusunda görüş birliği sağlandığı öne sürüldü.  

2-015.jpg

DİSİPLİNE SEVK EDİLECEKLER!

Edindiğimiz bilgilere göre, il yönetimi Sertler ve Çelik'i ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevk edecek. Ancak il yönetiminin ve disiplin kurulunun henüz oluşmamış olmasından dolayı öncelikle il yönetiminin ve disiplin kurulunun oluşması beklenecek. Ardından yönetim, Sertler ve Çelik'i ihraç istemiyle disipline sevk edecek. Disiplin kuruluda kararı genel merkeze bildirecek ve son sözü genel merkez söyleyecek.

Gelinen süreçte, Sertler ve Çelik'in partiden ihracına kesin gözüyle bakılıyor.

3-007.jpg

 

Bu haber toplam 5277 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum