GERİ SAYIM BAŞLADI

GERİ SAYIM BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi tarafından inşa edilen “Kapalı Pazar Yeri” açılışa hazırlanıyor. Nisan ayı içerisinde açılması planlanan kapalı pazaryeri ile ilgili olarak belediye ekipleri hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Nisan ayı içerisinde hizmete açılması planlanan kapalı pazarın iç mekanlarındaki çalışmalar tamamlanırken, çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Konu ile ilgili olarak çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu yapmış olduğu açıklamada “Bozüyük’ün en büyük ihtiyaçlarından birini yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bozüyük; büyük ve gelişmesini sürdüren bir ilçe. Bizim de vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürecek” dedi.

bsk--yrd-avcioglu-kapali-pazar--3-(1).jpg

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kapalı Pazar yeri esnafıyla bir araya gelerek pazarın yerleşim planı ve ödeme koşullarıyla alakalı bilgilendirme yapmıştı. Geçiş sürecinin sorunsuz bir şekilde halledilmesiyle rahat bir nefes alan pazarcı esnafı ve vatandaşlar kapalı pazarın açılmasını sabırsızlıkla bekliyorlar.  Yeni kapalı pazarda özellikle otopark konusuyla alakalı yapılan çalışmalar neticesinde eskisi gibi trafik karmaşasının yaşanmayacağı tahmin ediliyor. Elektrik tesisatından, ısınma sistemine, çocuk oyun alanından, alışveriş arabasına kadar her detayın düşünüldüğü projede esnaf ve vatandaşların huzurlu bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirmeleri amaçlanıyor.

bsk--yrd-avcioglu-kapali-pazar--5.jpg

 

Bu haber toplam 4121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum