‘GEZİ VATANA İHANETTİR’

‘GEZİ VATANA İHANETTİR’

Belediye Başkanı Semih Şahin ile AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı arasında Gezi Parkı olaylarının 7’nci yıldönümü üzerinden yaşanan tartışmaya BBP İl Başkanı Murat Önal’da dahil oldu. Murat Önal, Gezi Parkı olaylarını bir terör eylemi olarak nitelendirirken, “Gezi parkı eylemleri ülkemize yapılmış bir darbe teşebbüsüdür.  Gezi olayları vatana ihanettir” dedi.

Bilindiği üzere; Belediye Başkanı Semih Şahin Gezi Parkı olaylarını ve destekçilerini savunan bir sosyal medya paylaşımında bulunuldu. Bunun üzerine tepkisini dile getiren Mv. Selim Yağcı ise Semih Şahin’i kınayan bir açıklama yayınladı. Başkan Şahin ile Mv. Selim Yağcı arasındaki Gezi Parkı tartılmalarına dahil olan BBP İl Başkanı Murat Önal oldukça sert bir açıklama yaptı. Murat Önal, gezi olaylarına sahip çıkanlara, destekleyenlere ve yıldönümünü kutlayanlara en yüksek perdeden tepki koyarak, şunları kaydetti:

“ Gezi olayları başta çevrecilerin bir eylemi gibi gözüksede daha sonra FETÖ destekli başta PKK gibi yasa dışı örgütlerin, vatan, millet düşmanı kuruluşların, LGBT’liler gibi sapkınların devlete meydan okuma ve seçilmiş hükümeti ayaklanmayla indirmeye yönelik darbe girişimine dönüşmüştür. Gezi, içimizdeki kullanışlı soysuzların gerçekleştirdiği bir ayaklanmadır. Gezi olaylarını öven, gurur duyan, yüceltenlerin bedeni bizimle birlikte ama ruhu siyonistlerle birlikte olan uşaklardır.

Gezi milletin meclisinde olup aklı hainlikte ve terör de olan vekil müsvettelerinin devletine efelendiği, malesef siyasi parti il başkanı olmuş birinin ve sözde sanatçı gömleği giymiş hainlerin polisimize taş atan, atm'leri yağmalayan, binlerce devlet aracının ve kamu malını yakıp, yıkıp zarar verdikleri bir vandallığın ta kendisidir.

Gezi’nin 7’nci.yılını kutlayanlara sormak isterim. Gezi olayları terör olayı değilse;

89 polis aracı, 42 özel araç, 18 belediye otobüsü, 4 bina, 99 işyeri, 1 polis merkezine zarar verilip hem devleti hem vatandaşı 200 milyar TL. zarara uğratanlar kimdi?

Gezi olayları, devlete düşman, İslam’a düşman devşirmelerin toplu olarak baş kaldırmasıdır. Gezi bir direniş değil terör eylemidir. Gezi parkı eylemleri ülkemize yapılmış bir darbe teşebbüsüdür. Gezi olayları vatana ihanettir.

Bu topraklar çok hain gördü ama bilinmeli ki; Türk Milleti hepsini de tarihe gömdü! Her şeye affı olan Türk Milletimizin vatana ihaneti kabulü yoktur!”

Yayın: Bilecik Haber

 

Bu haber toplam 4130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum