Gölpazarı’na Müjde

Gölpazarı’na Müjde

Bilecik’in Gölpazarı İlçesine Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağı öğrenildi. Gölpazarı’na yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu Gençlik Spor Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde yapımına başlanacak.

Bilecik’in Gölpazarı İlçesine Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağı öğrenildi. Gölpazarı’na yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu Gençlik Spor Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde yapımına başlanacak. 13.750.000 TL’ye ihalesi yapılan kapalı yüzme havuzunun temeli Nisan ayında atılacak.

golpazarina-mujde.jpeg

Kapalı yüzme havuzunun temeli Nisan ayında atılacak.

Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı kapalı yüzme havuzu ile ilgili açıklamalarda bulundu, yapmış olduğu açıklamada şunlara değindi; “Hiç durmadan büyük bir heyecan ve güçlü bir inançla Devletimize Milletimize ve Şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz Protokol çerçevesinde Gölpazarı İlçemizde Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu yapımına başlıyoruz.

golpazarina-mujde-001.jpeg

13.750.000 TL'ye  İhalesi yapılan projemizin temelini Nisan ayında atacağız inşallah 

Bilecikimize Gölpazarı ilçemize hayırlı olsun.

Bizlere bu imkanları sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu ile Enerji Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez olmak üzere emeği geçen katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum 

Hep birlikte daha iyiye daha güzele…”

golpazarina-mujde-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 8001 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum