Bilecik'te dev esrar operasyonu!

Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen dev esrar operasyonunda 2 bin 766 kök kenevir ve 6 bin 693 gram kubar esrar ele geçirildi.

Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen dev esrar operasyonunda 2 bin 766 kök kenevir ve 6 bin 693 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan C.İ. isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

golpazrinda-dev-esrar-operasyonu1.jpg

Edinilen bilgilere göre, Gölpazarı ilçe kırsalından gelen bir ihbarı değerlendiren Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler drone ve narkotik köpek yardımıyla arazide operasyon başlattı. Sabahın ilk saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda ormanlık alanda 2 bin 460 kök kenevir tespit edildi. Başka bir noktada ise 306 kök kenevir ve 3008 gr. kubar esrar ele geçirildi. Operasyonun devamında, Sakarya-Gevye kırsalında C.İ. isimli şahsın evinde 3685 gr. kubar esrar olmak üzere toplamda 2766 kök kenevir ve 6693 gr. kubar esrar ele geçirildi.

golpazrinda-dev-esrar-operasyonu2.jpg

Olayla ilgili ifadesi alınan 6 şüpheliden gözaltına alınan şüpheli C.İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

golpazrinda-dev-esrar-operasyonu3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3698 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.