Gölpazarı’nda yamaç paraşütü ile gökyüzü renklendi

Gölpazarı’nda yamaç paraşütü ile gökyüzü renklendi

Gölpazarı Belediyesi tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde yamaç paraşütü gösterileri sahne aldı.

Gölpazarı Belediyesi tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde yamaç paraşütü gösterileri sahne aldı. Profesyonel pilotlar ve adrenalin tutkunlarının bir araya geldiği “Yamaç Paraşütü Festivali” renkli görüntüler ortaya çıkardı. 

golpazari-yamac-parasutu1.jpg

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, gençlere havacılığı özendirmek için böylesine bir etkinliğe imza attıklarını bildirdi. Keyifli bir organizasyon gerçekleştirdiklerini dile getiren Hayri Suer, “Cumhuriyetimiz 100’üncü yılına giderken, Türkiye Yüzyılına doğru ilerlerken önümüzdeki yıl inşallah çifte bayram yaşayacağız. Cumhuriyetimiz 100’üncü yılına giderken enerjimiz yüksek, inancımız tam. Bu etkinlikle istikbalin göklerde olduğuna bir atıfta bulunduk. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi M. Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyoruz.

golpazari-yamac-parasutu2.jpg

Kimsenin endişe etmesine gerek yok. Türk evladı her zaman Cumhuriyetine sahip çıkacak ve ebediyete kadar yaşatmak için vargücüyle çalışacaktır.” ifadelerini kullandı. 

golpazari-yamac-parasutu3.jpg

Bu haber toplam 1811 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.