GRUP KÖY YOLLARI ASFALTLANIYOR

GRUP KÖY YOLLARI ASFALTLANIYOR

Bilecik İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürlüğü’nce yürütülen yol çalışmaları kesintisiz şekilde devam ediyor. Ekipler, başta grup köy yolları olmak üzere birçok köyün yol standardını yükselterek sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. 

SICAK ASFALT ATILIYOR

Bu bağlamda, Bilecik Merkez’e bağlı Cumalı, Beyce ve İlyasca köylerini kapsayan grup köy yolunda başlayan çalışmalarda sona gelindi. 11 kilometrelik yolda ilk olarak alt yapı iyileştirmesi ve genişletme çalışması yapıldı. Ardından daha önce sathi kaplama olan yola sıcak asfalt atılmaya başlandı. 

hrup-koy-yollari-asfaltlaniyor2.jpg

YOL ŞUBE MÜDÜRÜ YAHŞİ’YE TEŞEKKÜR

Yolu sıkça kullanan köylüler sıcak asfalt çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Özel İdare Yol Şube Müdürü Gökhan Yahşi’ye kendilerine gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ettiler.

Diğer yandan, özel idare ekiplerinin Söğüt’ün Kızılsaray, Savcıbey ve Hayriye köylerini kapsayan grup yolunda da çalışmalara başladığı öğrenildi. Bu bölgede alt yapı iyileştirme ve genişletme çalışmalarının devam ettiği sonrasındaysa sıcak asfalt çalışmasının başlayacağı belirtildi. 

hrup-koy-yollari-asfaltlaniyor3.jpg

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum