GÜL, PARTİLİLER İLE BULUŞTU

GÜL, PARTİLİLER İLE BULUŞTU

Temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Bozüyük'ten Bilecik'e gelen ve Bilecik ziyaretleri çerçevesinde Şeyh Edebalı Kültür Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda partililer ile buluşan Gül, çok önemli mesajlar verdi.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş'un açılış konuşması ile başlayan toplantı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuşması ile devam etti.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden galip çıkacaklarına inandığını belirterek teşkilat olarak zafere kilitlendiklerinin altını çizdi. Başkan Yağcı ise Cumhurbaşkanını halkın seçmesiyle birlikte statükonun tarihe karışacağını belirterek yeni Türkiye'nin ilk adımının atılacağını söyledi. 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazananın millet olacağına vurgu yapan Yağcı, Ekmeleddin İhsanoğlu'na eleştirilerde bulundu.

Toplantının basına açık bölümünde son olarak kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcısı Gül ise gündemine Cumhurbaşkanlığı seçimini aldı. Müslüman ve Türk coğrafyalarında yaşanan zulümlerden bahsettikten sonra seçimlerle ilgili önemli mesajlar veren Gül, hem muhalefete hem de CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na yüklendi. Gül'ün eleştirilerinden Paralel Yapı'da nasibini aldı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun milletten taraf olmadığını savunan Gül," Milletten taraf olan Erdoğandır, millet kendi tarafını seçecektir" dedi. CHP ve MHP'nin bir vagona takıldıklarını vagonun başındaysa Pensilvanya olduğunu öne süren Gül, Cumhurbaşkanın halk tarafından seçilmesinin ise tarihi bir olay olduğunu anlattı.

ihsanoğlu'nun Kahire doğumlu olduğunu ve Kahire'de doğmasının sebebinin ise CHP olduğunu öne süren Gül, MHP'lilere yüklendi. Gül," Hani sizin 9 ışığınız?" diyerek MHP'nin çizgisini kaybettiğini iddia etti.

Konuşmasının sonlarına doğru Bilecik'in Türkiye'nin güzide illerinden biri olduğunu söyleyen Gül, Bilecik'ten olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Son olarak partililere sandık uyarısında bulunarak," Bu seçimde mutlaka sandığa gideceğiz, sandıklara sahip çıkacağız" mesajını verdi. Gül, "10 Ağustos'ta Çankaya'ya millet çıkacak" diyerek sözlerine son verdi.

Toplantı, daha sonra basına kapalı bir şekilde bir süre daha devam etti. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.