GÜLDÜREN GÜVENLİK ÖNLEMİ

GÜLDÜREN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Bilecik, Başbakan Binali Yıldırım'ı ağırladı. Başbakan Yıldırım'ın Bilecik ziyareti öncesinde ilimiz genelinde geniş güvenlik önlemi alındı. Güvenlik önlemlerinden gazetemiz muhabiri Sinan Önce'de nasibini aldı. Muhabirimiz Önce ile bir polis memuru arasında yaşanan diyalog kameralarımıza yansıdı. 

Atatürk Bulvarı üzerinden Tevfikbey Caddesi'ne girerek gazete binasına gelmek isteyen muhabirimiz Sinan Önce, kaldırım üzerinde bulunan merdivenden caddeye inmek istedi. Bu sırada polis memuru muhabirimiz Sinan Önce'ye merdiveni kullandırmayarak cadde başına gitmesini oradan yetkiliyle görüşerek giriş yapmasını istedi. Muhabirimiz Önce'de cadde başına giderek buradan giriş yaptı. Giriş yaptığı esnada ise hiç bir güvenlik görevlisi kendisine müdahale etmedi.

Bu olayı gören bazı vatandaşlar ise 10 metre arayla alınan güvenlik önlemini eleştirerek: "Merdiven başında duran polis giremezsin diyerek vatandaşa müdahelede bulunuyor, hemen 10 metre sonra bulunan noktadan ise kimse birşey sormadan elini kolunu sallayarak caddeye girebiliyorsun. Çok ilginç bir durum" dediler.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6030 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum