GÜVENLİK TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

GÜVENLİK TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

Vali Tahir Büyükakın başkanlığında ''İl Spor Güvenliği'' toplantısı gerçekleştirildi. 

Vali Büyükakın, Valilik Toplantı Salonu'nda İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun ile ilgililerin katıldığı toplantıda, il genelinde düzenlenecek spor müsabakalarında uygulanacak güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğünü kaydetti. 

guvenlik-tedbirleri-masaya-yatirildi2.jpg

Spor müsabakalarında mücadele edecek takım ve sporculara başarılar dileyen Vali Büyükakın, ''Sporda şiddetin önlenmesi, her yaştan sporseverin müsabakaları huzur içinde takip edebilmesi için sporcusundan yönetici ve taraftarına kadar bütün çevrelere sorumluluk düşüyor. Müsabakaların şehrimize ve ülke sporuna yakışır şekilde sonuçlanması için görev alan herkesin görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getirmesi önemli. Kurulda alınacak  kararların uygulanmasından ve güvenlik esaslarından taviz verilmeyecektir.'' dedi. 

2018-2019 dönemi spor sezonunun başarılı ve güvenli geçmesini temenni eden Vali Büyükakın,  Bilecik'te sporun tüm dallarına vatandaşın ilgisinin çekilmesi ve satrançtan buz patenine kadar tüm dallarda mücadele veren sporculara seyirci desteğinin verilmesini, sporcuların yalnız bırakılmaması konusunda tavsiyelerde bulundu.

Toplantı, İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün güvenlik konusunda sunum yapması ile görüş ve taleplerin değerlendirilmesiyle sona erdi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum