‘HABERCİLİK ANLAYIŞINIZI BEĞENİYORUM’

‘HABERCİLİK ANLAYIŞINIZI BEĞENİYORUM’

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin ve CHP Belediye Meclisi Kontenjan Adayı Ahmet Gürses, gazetemizi ziyaret etti. Semih Şahin ve Ahmet Gürses, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ile bir süre görüştü. 

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette; 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Semih Şahin, çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ve vatandaşların kendilerine gösterdiği teveccühün memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Gazetemizi ve haber sitemizi yakından takip ettiğini ifade eden Semih Şahin, yayınlarımızdan övgüyle bahsetti. Şahin, “Habercilik anlayışınızı beğeniyorum. Meslek ilkelerini yerine getiren gazeteci çok az kaldı” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ise gazetemiz çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aktardı. Mücahid Erdal, 31 Mart yerel seçimleri öncesi belde ve ilçelerde gerçekleştirdiğimiz halk röportajlarını anımsatarak, “Halk röportajlarının ardından belediye başkanlarını Basın Masası’na davet ettik ve kendilerine vatandaşın dile getirdiği soruları yönelttik. Şimdi ilimiz milletvekillerini Basın Masası’na davet ederek sorularımızı yönelteceğiz. Sonrasında ise belediye başkan adayları ile program gerçekleştirmek istiyoruz. Adayların kendilerini Bilecik kamuoyuna tanıtma fırsatı sunacağız. Bu kapsamda sizi de davet edeceğiz inşallah” dedi. 

Mücahid Erdal son olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Semih Şahin ve Ahmet Gürses’e çalışmalarında başarılar diledi. 

habercilik-anlayisinizi-begeniyorum2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2623 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum