HABERİMİZİN ARDINDAN BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ, TEMİZLİK YAPILDI

HABERİMİZİN ARDINDAN BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ, TEMİZLİK YAPILDI

Bilecik Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan 2 nolu nizamiye kapısı önünde acemi askerler ve ailelerin bıraktıkları çöpleri temizleyerek, yıkama ve dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

temizlik-yapildi2.jpg

Hatırlanacağı üzere; geçtiğimiz hafta sonu yaklaşık 2 bin acemi asker teslim olmak üzere ilimize gelmişt. Acemi askerler ve aileleri Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan 2 nolu nizamiye kapısı önünde büyük bir kalabalık oluşturmuştu. Askerlerin sağlık kontrolünden geçirilerek teslim olmalarından dolayı uzun kuyruklar meydana gelirken, yerlerde ise sigara izmaritlerinden, su şişelerine kadar birçok çöp oluşmuştu. Acemi askerlerden 69'unun karantinaya alınması ise mahalle sakinlerini tedirgin etmişti.

Mahalle sakinleri, çöplerle ilgili belediyenin gerekli hassasiyeti göstermediğini ifade ederek, gazetemize açıklamalarda bulunmuştu. Konuya ilişkin haberimizin yayımlanmasının ardından belediye ekipleri harekete geçti. Ekipler, mahallede geniş çaplı temizlik yaptıktan sonra yıkama ve dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Ayrıca, belediye ekiplerinin tüm mahallelerini dezenfektan içerikli su ile yıkadığı öğrenildi.   

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3811 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.