HABERLERİMİZ AYA DAMGASINI VURDU
Mücahid ERDAL
İlin her yerinden haber alıp, ilin her yerine haber ulaştıran gazetemiz internet haberciliği sayesinde okuyucuların yorumlarını da yayınlayarak adeta tartışma platformu oluşturuyor. Haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr'de Temmuz ayı içersinde en çok okunan ve en çok yorum alan “Yapılanlar Etik Değil” başlığı ile verdiğimiz haberdi. Firma yetkilisi İbrahim Yavaş Bozüyük'te ihaleye alınmadığından şikayetçiydi. Aynı haber 93 yorum alarak haber sitesinin yorum rekorunu kırdı.
“Dünyanın En Zengini Bilecikli” haberi en çok okunan ikinci haber olurken “Özel Gibi Çalışıp Devlet Hizmeti veriyoruz” başlıklı Bilecik Devlet Hastanesi Diyetisyen uzmanının görüşleri en çok okunan 3. haber oldu.
İlk onda “Evinde ölü bulundu, Bayırköy'de intihar girişimi, Bozüyük'te trafik Kazası” gibi asayiş haberleri yer aldı. “Bilecik'in ilk kapalı otoparkı açıldı” haberi en çok okunan haberler arasında yer alması Bilecik'in otopark ihtiyacının da göstergesi olarak değerlendirilirken gazetemizin gündeme taşıdığı Deresakarı'daki ayaklanma ve yeni hastanenin nereye kurulacağıyla ilgili haberimiz kamu oyunun en çok konuştuğu konu oldu.
Haberimiz ardından İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Vali Halil İbrahim Akpınar gazetemize açıklamalar yaparken bazı meslektaşlarımız da konuya müdahil olmak amacıyla Yağcı'nın görüşlerini yayınladı. Milletvekili Fahrettin Poyraz'da partisinin il danışma toplantısında konuşmasının tamamını neredeyse gazetemizin gündeme taşıdığı haberlere yer ayırırken Hastane ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.