'HAKKINIZI HELAL EDİN'

'HAKKINIZI HELAL EDİN'

İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Bilecik'e veda etti. İl protokolü ve adliye çalışanları ile vedalaşan Şahiner, Bileciklilerden helallik istedi.

helaledin2.jpg

Adliye binası önünde çekinilen hatıra fotoğrafının ardından konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Bilecik'te görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlimizde yaklaşık 1 yıl görev yapan Başsavcı Şahiner, Bilecik'e şu sözlerle veda etti:

"Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Bilecik'te çalışmaktan, burada görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. Kısa bir süre oldu ancak başta sayın valimiz olmak üzere tüm protokol ile birlikte güzel çalışmalar yaptık. Yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı için elimizden gelen her türlü görevi yapmaya gayret ettik. Bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz inşallah.

Bu vesile ile Bilecik'te birlikte görev yaptığım herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim bir kusurumuz olduysa affola, hakkınızı helal edin. Bilecik halkını saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

Şahiner daha sonra kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaştı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2027 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum