'HAL CAMİİNİN BELEDİYEYLE ALAKASI YOK'

'HAL CAMİİNİN BELEDİYEYLE ALAKASI YOK'

Önceki belediye başkanı Fatih Bakıcı'nın vizyon projelerinden biri olan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Bozüyük Belediyesi'nin ortaklaşa yürütüldüğü açıklanan hal camiinin seçimlerden sonra inşaatta bir faaliyetin olmaması sebebiyle vatandaşın "Hal camiinin akibeti ne olacak" söylemlerine yer veren gazetemiz yetkililerden de konuyla ilgili açıklama beklendiğini yazmıştık.

Beklenen açıklama geldi. Bozüyük Belediyesi; Hal Cami inşaatıyla ilgili habere "Bozüyük Belediyesi'nin ya da Bozüyük Belediye Başkanlığı'nın Hal Camii'nin yapımı ya da Hal Camii inşaatının durması ile hiçbir ilgisi yoktur.Hal Camii'nin yapım çalışmaları Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün tasarrufu ve yetkisi dahilindedir" açıklamasını gönderdi.

BOZÜYÜK BELEDİYESİ'NİN AÇIKLAMASI

Gazetenizin 23 Temmuz 2019 Salı günü tarihli gazetesinde manşetten ve internet sitenizde “Hal Camii’nin Akıbeti Ne Olacak” manşeti altında yapılan haberde Bozüyük Hal Camii’nin yapımı Bozüyük Belediyesi ile ilişkilendirilmiştir.
Bu haber; Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Bozüyük Belediyesi hakkında toplum nezdinde olumsuz bir kanaat oluşmasına neden olmuştur. Kamuoyu bilmelidir ki; haber kişisel yorumlara dayalı olarak yapılmış olup Bozüyük Belediyesi’nin ya da Bozüyük Belediye Başkanlığı’nın Hal Camii’nin yapımı yada Hal Camii inşaatının durması ile hiçbir ilgisi yoktur. Hal Camii’nin yapım çalışmaları Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün tasarrufu ve yetkisi dahilindedir.

Haberde yer alan “Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Bozüyük Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü proje” ifadesinin gerçeğe uygun olmadığını, hukuki ve cezai tüm haklarımızı saklı tutarak kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2465 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum