Halterciler şehitlerimiz için kaldırdı

Halterciler şehitlerimiz için kaldırdı

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla çeşitli branşlarda spor müsabakaları düzenlendi

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla çeşitli branşlarda spor müsabakaları düzenlendi. Yarışmalar kapsamında ter döken halterciler, kaldırışlarını şehitlerimiz için yaptı. 

Kapalı Yüzme Havuzu Halter Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda kaldırışlarıyla göz dolduran sporculardan dereceye girenler ödüllendirildi. 

halterciler-sehitlerimiz-anisina-kaldirdi2.jpg

Halter müsabakalarında erkekler kategorisinde, ASKİ Spor Kulübü'nden Bahadır Erdal ve Bayırköyspor Halter Sporcuları Talha Tuna, Uğur Çolakbaş, Emirhan Ilgın, Serhat Şahin, Harun Demirtaş, Mustafa Çalışkan ve Utku Açıkgöz yarıştılar. 

Kadınlar kategorisinde ise Ankaragücü halter takımından Funda Kaya, Sevilay Aslaner, İlknur Sırma, İlayda Nur Akkaya ve Esra Gürol ter döktüler. 

halterciler-sehitlerimiz-anisina-kaldirdi4.jpg

Kıyasıya geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Sporcuların ödüllerini Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Dilaver Tetik ve Tesis Amiri Volkan Demirtaş takdim etti. 

Ayrıca, yarışmayı Ankaragücü Spor Kulübü Halter Antrenörü Ertan Mert de takip etti. 

halterciler-sehitlerimiz-anisina-kaldirdi3.jpg

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke, müsabakaların ardından yaptığı değerlendirmede, sporcuların bu kez çok daha anlamlı bir kaldırış gerçekleştirdiklerini belirtti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ter döken sporcularını tebrik eden Caner Özteke, organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir'e teşekkür etti. 

Özteke ayrıca, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'a ve Bayırköyspor Kulubü Başkanı Okan Kızmaz’a halter branşına verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.  

halterciler-sehitlerimiz-anisina-kaldirdi5.jpg


 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum