HALTERE BİLECİK DAMGASI

HALTERE BİLECİK DAMGASI

Nevşehir'de, 31 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen U15-U17 Türkiye Halter Şampiyonasına Bilecikli haltercilerimiz damgasını vurdu. Şampiyonada ter döken dört sporcumuz Türkiye 2'nciliğini elde ederek gümüş madalyaların sahibi oldu. 

Müsabakaların üçüncü gününde ilk olarak piste çıkan ve Ankara ASKİ adına yarışan Milli Sporcumuz Bahadır Erdal, U17 67 kg sıkletinde yarıştı. Milli halterci, koparmada 108kg, silkmede ise 133kg. kaldırarak Türkiye 2.'si oldu. 

Yine aynı gün piste çıkan Bilecik Belediyespor Kulübü sporcusu Utku Açıkgöz'de U17 73 kg sıkletinde mücadele ederken koparmada 118kg, silkmede ise 138kg ile Türkiye 2.si olmayı başardı.

Yarışmanın son gününde U15 96kg sıkletinde yarışan Bilecik Belediyespor Kulübü sporcusu Serhat Şahin ise koparmada 78kg, silkmede ise 90kg'lık kadırışlarıyla Türkiye 2.'liğine ulaşırken, U15 102kg'da yarışan Emirhan Ilgın Koparmada 65kg, Silkmede 80kg. yaparak Türkiye 2.'si oldu.

1-652.jpg

Yarışma sonrası 'Gayret bizden, takdir Allah'tan' diyerek  gazetemize açıklamalarda bulunan Bilecik Halter Antrenörü Caner Özteke, 'Yeni hedeflere ulaşmak içinde elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz. Disiplinli ve programlı şekilde çalışmalarımız devam edecek. Daha büyük başarılar elde etmek için çalışmakla beraber yeni sporcular yetiştirmek için durmadan çalışacağız. Bilecik, halterde önemli bir noktaya geldi inşallah daha iyi noktalara gidecek” diye konuştu.

Caner Özteke, vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Semih Şahin’e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’a ve Subaşı Yemek A.Ş. ye teşekkürlerini iletti.

2-657.jpg

BELEDİYE'DEN HALTERE TAM DESTEK

Halterci gençlerin ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarına tam destek veren Bilecik Belediyesi elde edilen başarılardan büyük mutluluk duyduğunu açıkladı. Belediye Başkanı Semih Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.  

3-516.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2323 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.