HAMAM TARTIŞMASI KIZIŞTI

HAMAM TARTIŞMASI KIZIŞTI

Milletvekili Selim Yağcı, “Saçma sapan demeçler veriliyor, ne hukuki ne de teknik anlamda hata yok.”

Belediye Başkanı Semih Şahin’in kapatılan hamamla ilgili açıklamalarının ardından tartışmalar iyice kızıştı. Eski işletmecinin avukatları tarafından Başkan Şahin’e cevap verilirken, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’da tartışmalara dahil oldu. 

Belediye başkanlığı döneminde yapımına başlanan hamamla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Selim Yağcı, “Hamamla ilgili saçma sapan demeçler veriliyor” diyerek Başkan Şahin’i hedef aldı. Mv. Yağcı, “Bu hamamda ne hukuki anlamda ne de teknik anlamda herhangi bir hata yok. Sadece tavandaki terastan derzlerin arasından su sızması olayı var. Ruhsatı yok deniliyor zaten ruhsatı veren belediye. Hatalı bir iş yapılmış algısı oluşturuyorlar” şeklinde konuştu.

Selim Yağcı, bu tür gündemlerle boşa zaman harcandığını belirterek, “Artık elektrikli otomobil çağındayız, enerjiyi güneşten ve rüzgardan alıp kullanma dönemindeyiz. Geyik arabası ile gidilen yollar bitmez, hedefe ulaşmaz” ifadelerini kullandı. 

hamam-tartismasi-kizisti2.jpg

Milletvekili Selim Yağcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ağırladığı kahvaltı programında yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Hamamla ilgili olarak bir sürü saçma sapan, ilgisiz alakasız demeçler veriliyor. Bu hamamda ne hukuki anlamda ne de teknik anlamda herhangi bir hata yok. Akıntı denilen olayda tavanda teras var, terastan yağmur veya kar sularının sızdırılması olayı var. Üzerindeki plakalarda ahşap dökülen bir plaka değil buhara dayanıklı özel bir malzeme. Bu hamamın kesin kabulü yapılmamış, bu tür aksaklıklar olursa yapılsın diye kesin kabulü yapılmamış. Kesin kabuller teslimden bir yıl sonra yapılır, eksiklik aksaklık tamamlanır. Öyle bir olaydan dolayı Bilecik’te sanki hatalı bir iş yapılmış algısı oluşturuyor. Ruhsatı yok falan deniliyor zaten ruhsatı veren belediye, belediyenin yapmış olduğu inşaatların çoğunda ruhsat yok. Çünkü ruhsatın kaynağı kendisi, kurallara uygundur. Bunlar gündemi meşgul eden şeyler ve bu anlamda neden yapıldığını anlamış değilim. 

Daha öncede söylediğim gibi 15 yıl belediye başkanlığı yaptım, 15 yılın 15 saniyesine kadar hesabını veririz. Yaptığımız icraatların ne anlama geldiğini biliriz. Bundan sonrada milletvekili olarak belediyelerimizden milletimizin faydasına olan her türlü olayda yardımcı oluruz. Biz bu memleketin sevdalısıyız, Bilecikliyiz, Bilecik’in değerlerinin kaybolmasını istemeyiz. 

Artık elektrikli otomobil çağındayız, enerjiyi güneşten ve rüzgardan alıp kullanma dönemindeyiz. Yani geyik arabası ile gidilen yollar bitmez, hedefe ulaşmaz. Biz yeni bir çağdayız ve bu çağın bilincinde olalım, asparagas işlerle uğraşmayalım herkes kendi işini yapsın, kendi işinde öne çıksın” diye konuştu. 

Kaynak:Bilecik Haber - Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum