HAMZA YERLİKAYA’DAN GENÇLERE TAVSİYELER

HAMZA YERLİKAYA’DAN GENÇLERE TAVSİYELER

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, temaslarda bulunmak üzere geldiği ilimizde gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Siyasi kimliğinin yanı sıra ‘Asrın Sporcusu’ unvanını elinde bulunduran Hamza Yerlikaya, geleceğin şampiyon adaylarına öğütler verdi.

hamza-yerlikayadan-genclere-tavsiyeler2.jpg

Hamza Yerlikaya, inandıktan sonra geçilemeyecek hiçbir engelin olmadığına vurgu yaparak, şunları dile getirdi:

“Azim, kararlılık ve inançla sportif çalışmalarımıza devam ettikçe inanınki geçemeyeceğimiz engelimiz yok. Yeter ki isteyelim, yeter ki çalışalım.

Bakanlığımızın tüm imkanları seferber edildi. Bugün salonlarımız 365 gün 24 saat esasıyla her an için hizmet etme anlayışıyla devam ediyor. Bu anlamda il müdürlüklerimiz yetenek taramasından tutun yüzme bilmeyen kalmasın projesine kadar tüm branşlara ev sahipliği yaparak hizmet etmeye çalışılıyor. Bizde bunu arzu ediyoruz.

Hedefimiz, sporu tabana yaymak, herkesi spora teşvik etmek. Sadece çocuklarımızı değil yaşlılarımızı, ailelerimizi spora teşvik etmek istiyoruz. Salonlarımız milletimizin hizmetindedir, bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sonuna kadar gideceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.