HASTANE İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

HASTANE İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Bilecik Devlet Hastanesi'nin yetersizliği internet ortamında başlatılan imza kampanyası ile bir kez daha gündeme geldi. Dijital imza platformu change.org isimli internet sitesinde 'Bilecik Devlet Hastanesi acil olarak yenilensin' başlığıyla imza kampanyası başlatıldı. 1000 imza hedefiyle başlatılan kampanyada 2 Haziran tarihi itibari ile 830 imzaya ulaşıldı. 

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a duyurulmak istenen imza kampanyasında yeni hastane yapılana kadar mevcut hastanenin şartlarının iyileştirilmesine dikkat çekildi. 

Kampanya için hazırlanan metinde şu ifadeler yer aldı:

"Bilecik Devlet Hastanesi’nin yetersizliği yüzünden çevre illere gönderilen birçok Bilecikli hasta yollarda hayatını kaybetmekte. Yeni hastane yapılana kadar insanlar yollarda ölmeye mahkum edilemez.

Kalp krizi geçiren hastalar Eskişehir'e, Bursa'ya yönlendiriliyor. Bilindiği üzere kalp krizinde ilk bir saat çok önemlidir ve o saati hastalar yolda geçiriyor ve çoğu maalesef yaşamını yitiriyor. Yeni hastane yapılana kadar bu yetersizliğin acilen giderilmesi gerekiyor. Var olan hastanenin modern cihazlara acilen kavuşturulması gerekiyor." 

bilecik-devlet-hastanesi-icin-imza-kampanyasi-baslatildi2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3742 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum